Kommunális járművek értékesítése, gyártása, javítása.

211 típusú tömörítőlapos

Legyen szó akár háztartási, szerves, kisüzemi vagy nagyipari hulladékokról, akár olyan terjedelmes szemetekről, mint a papír, karton, fém dobozok, műanyagok, vagy más hasznosítható hulladék anyagok – a 211 típusú tömörítőlapos hulladékgyűjtővel minden esetben biztosítva van a munkához a megbízható, gazdaságos, univerzális gépkocsi.
A 211 típusú tömörítőlapos gép új koncepciójával sikerült a szemétgyűjtő járműre vonatkozó modern követelményeknek megfelelni, és a maximális hulladékmennyiséget a minimális járműméretekkel egyesíteni.
Felszerelhető olyan kombinált ürítő berendezéssel, mely az összes szabványos hulladéktartály (80 – 1100 liter) ürítésére, melyek lehetnek karos MUT- vagy ZOELLER rendszerűek valamint egy nagykonténer ürítő berendezéssel (választhatóan két emelőkar segítségével, vagy kötélcsörlővel), mellyel ideálisan lehet kiüríteni a szabványos nagykonténereket, valamint az 5 m3-es, 7 m3-es ÖNORM tartályokat, a magyar 4,2 m3-es és 6 m3-es tartályokat is.
A felépítmények rendelhetők 5m3-24m3 méretekben, a mérettől függően 2-3 tengelyes alvázakra szerelve.
A felépítmények alapesetben tolatókamerával, és fellépő védelemmel vannak szerelve.
A felépítmény felszerelhető további az alsó ürítésű szelektív hulladékgyűjtő edények ürítésére szolgáló daruval, valamint integrált edényzetmosó kiegészítő berendezéssel.
Opcionálisan kérhető központi zsírzó egységgel, edényzet mérő és azonosító rendszerrel.

Rólunk

Cégünk 1991-óta tevékenykedik Magyarországon. Anyavállalatunk az osztrák M-U-T Stockerau cég. Kommunális járművek értékesítésével, gyártásával, javításával, alkatrészellátásával foglalkozunk.

Elérhetőség


Nagyobb térkép...

Cím: H-2851 Környe Iparcentrum 3.
Lev.cím: H-2851 Környe Pf. 24.
Telefon: 34/573-300; Fax: 34/573-310

Gépgaléria